HolsDB

Queen’s Birthday :: 2018

Çfarë dite është e Queen’s Birthday?

2019 :: Vitin tjeter

Shën Helena, Asension dhe Tristan da Kunja
E Hënë, Prill 16
2018-04-16
Ishujt Falkland
E Shtunë, Prill 21
2018-04-21
Ishujt Falkland
E Diel, Prill 22
2018-04-22
Ishujt Falkland
E Hënë, Prill 23
2018-04-23
Shën Martini (Francë)
E Hënë, Prill 30
2018-04-30
Ishujt e Kukut
E Hënë, Qershor 4
2018-06-04
Zelanda e Re
E Hënë, Qershor 4
2018-06-04
Niue
E Hënë, Qershor 4
2018-06-04
Ishujt Solomon
E Premte, Qershor 8
2018-06-08
Ishujt e Virgjër Britanikë
E Shtunë, Qershor 9
2018-06-09
Papua Guinea e Re
E Shtunë, Qershor 9
2018-06-09
Tuvalu
E Shtunë, Qershor 9
2018-06-09
Australia
E Hënë, Qershor 11
2018-06-11
Nuk është një festë në ...
Australia përendimore
Shtet ►
Kuinslend
Shtet ►
Ishujt Cayman
E Hënë, Qershor 11
2018-06-11
Montserrati
E Hënë, Qershor 11
2018-06-11
Ishulli Norfolk
E Hënë, Qershor 11
2018-06-11
Ishujt Pitkern
E Mërkurë, Qershor 13
2018-06-13
Kamboxhia
E Hënë, Qershor 18
2018-06-18
Gjibraltari
E Hënë, Qershor 18
2018-06-18
Turks dhe Kaikos
E Hënë, Qershor 18
2018-06-18
Anguilla
E Hënë, Qershor 25
2018-06-25
Tailanda
E Diel, Gusht 12
2018-08-12
Tailanda
E Hënë, Gusht 13
2018-08-13
Australia
E Hënë, Shtator 24
2018-09-24
Vetëm në këto lokacione:
Australia përendimore
Shtet ►
Australia
E Hënë, Tetor 1
2018-10-01
Vetëm në këto lokacione:
Kuinslend
Shtet ►
Bounce Emails
Free Online Dating
Search Engine Optimization

Menu

Pushime Publike
Festa Lista
Pushimet e ardhshme
Fazat e hënës
Kërko
Statistika
Festat fetare
Faqja kryesore

Download Database

Webmasters can download our entire public holiday database in XML format.

Public Holiday Database

Webmasters can also download some free XML files.

Free XML Files

FYI

Hols

[holz]

Plural noun: British informal word for holidays.

DB

[dee bee]

Technology: database.

Hols DB

The public holiday database.

Email