HolsDB

Festat Islame :: 2018

Lista e festave Myslimane:

2019 :: Vitin tjeter

Hazarat Ali’s Birthday
2017-04-01 ►
Ali Ibn Ebi Talib
2018-03-30 ►
Isra dhe miraxh–i
2018-04-13 ►
Ramazani
2018-05-16 ►
Historia e Kur’anit
2018-06-02 ►
Nata e Kadrit
2018-06-12 ►
Eid al-Fitr Eve
2018-06-13 ►
Fitër Bajrami
2018-06-14 ►
Jamat-Ul-Vida
2018-06-15 ►
Fitër Bajrami
2018-06-16 ►
Kurban Bajrami
2018-08-19 ►
Haxhxhi
2018-08-20 ►
Dita e Arafatit
2018-08-21 ►
Kurban Bajrami
2018-08-21 ►
Eid al-Adha Eve
2018-08-21 ►
Youm Arafat
2018-08-21 ►
Kurban Bajrami
2018-08-22 ►
Eid al–Ghadeer
2018-08-30 ►
Kurban Bajrami
2018-08-31 ►
Viti i Ri Islam
2018-09-11 ►
Dita e ashures
2018-09-20 ►
Mawlid
2018-11-20 ►
Bounce Emails
Free Online Dating
Search Engine Optimization

Menu

Pushime Publike
Festa Lista
Pushimet e ardhshme
Fazat e hënës
Kërko
Statistika
Festat fetare
Faqja kryesore

Download Database

Webmasters can download our entire public holiday database in XML format.

Public Holiday Database

Webmasters can also download some free XML files.

Free XML Files

FYI

Hols

[holz]

Plural noun: British informal word for holidays.

DB

[dee bee]

Technology: database.

Hols DB

The public holiday database.

Email