HolsDB

Lista e festave publike

Lista e festave të rëndësishme publike.

All Saints’ Day
All Souls’ Day
Dita Anzac
Armistice Day
Shejti Shëlbum
Ash Wednesday
Assumption of Mary
Dita Australia
Bastille Day
Dita Boxing
Ditë Canada
Chinese New Year
Krishtlindja
Christmas Eve
Chuseok
Columbus Day
Corpus Christi
Dita e Arafatit
Dita e ashures
Diwali
Festivali dyfishtë nëntë
Durga Puja
Gjyshërit
Pashkët
e hena e Pashkeve
Kurban Bajrami
Fitër Bajrami
Dita emancipimi
Epiphany
Father’s Day
Good Friday
Guru Gobind Singh
Haxhxhi
Holi
E Shtunë E Shenjtë
E Mërkurë Shenjtë
Dita e të Drejtave të Njeriut
Konceptimi i papërlyer
Dita e Pavaresise
Viti i Ri Islam
Isra dhe miraxh–i
Korea e Vitit të Ri
Krishna Janmashtami
Dita e Punës
Dita e Punës
Festivali Fanar
Nata e Kadrit
Ditëlindja Linkolnit
Maha Shivaratri
Mardi Gras
Maundy Thursday
Mawlid
Dita e maj
Dita Memoriale
Festa e Hënës
Midsummer Day
Mother’s Day
Naadam
New Year’s Day
New Year’s Eve
Dita e Novruzit
Historia e Kur’anit
Krishtlindjet ortodokse
Krishtlindjet ortodokse eve
Pashkët Ortodokse
e hena e Pashkeve Ortodokse
Mirë Ortodokse E Premte
Ortodoks Rushajeve
Palm Sunday
Passover
Rrëshajët
Presidentët Ditë
Ramazani
Ditë përkujtimi
Rosh Hashanah
Dita e Shën Patrikut
Shrove Monday
Simchat Torah
Songkran
Thanksgiving Day
Vaisakhi
Vesak
Solstik Dimrit
Yom Ha’atzmaut
Yom Kippur
Bounce Emails
Free Online Dating
Search Engine Optimization

Menu

Pushime Publike
Festa Lista
Pushimet e ardhshme
Fazat e hënës
Kërko
Statistika
Festat fetare
Faqja kryesore

Download Database

Webmasters can download our entire public holiday database in XML format.

Public Holiday Database

Webmasters can also download some free XML files.

Free XML Files

FYI

Hols

[holz]

Plural noun: British informal word for holidays.

DB

[dee bee]

Technology: database.

Hols DB

The public holiday database.

Email